Min dag med JOBBIGA UNGAR! :D

Det kanske inte verkar så svårt att ta hand om 11 barn som är ganska mycket mindre än sig själv, eller? I alla fall så ska ni få se nu att det kan va lite svårare än vad man tror...
 
 
 
Hej!  Idag hade vi typ en friluftsdag (stavning?). Man skulle vara i 16 grupper och vi i min klass skulle vara gruppledare. Jag och Stina var gruppledare till grupp 16.
Det började ganska okej! Jag tyckte två små tjejer som gick i ettan var jättesöta! :) Och dom gick runt och kramade mig hela tiden :D Hehe... OCH JAG FICK EN BLOMMA AV EN AV TJEJERNA!<3<3<3 :D Men i alla fall så vart det lite kaos ett tag när Stina skulle gå på toa. För vi skulle ju typ gå runt till olika stationer. Och då gick Stina precis när vi skulle byta station! Och jag visste inte riktigt vart jag skulle :S Och alla började springa till olika ställen! Jag fick lite panik! Men som tur var frågade Stina en lärare om vilken station vi skulle till, innan hon gick på toa :) Så då blev jag lite lugnare.
 
 
Sen lite senare när vi skulle ta typ rast innan vi kulle gå och äta, skulle jag och Stina säga till dom att vi skulle mötas vid ett speciellt ställe vid en speciell tid! För då skulle vi typ gå och ta maten. Då när vi skulle säga det typ sprang alla bara iväg för att det var rast! Så vi fick typ springa runt som galna kycklingar och leta efter dom! Sen när vi hade hittat alla i gruppen och sagt till dom att vi skulle mötas på ett speciellt ställe för att vi skulle gå och äta en viss tid eller vad det nu var... Då sa fröken att vi inte skulle äta den tiden för att maten skulle bli kall då! Så då var vi tvungen att äta på en gång istället! Så då fick vi springa runt som galna kyklingar IGEN för att säga till dom att vi skulle äta på en gång istället! Vi hittade inte riktigt alla i vår grupp. Men fröknarna skulle säga till alla att vi skulle äta på en gång. Så då tänkte jag att det var väl lungt. Men sen efter vi hade ätit och skulle fortsätta med stationerna igen, hittade vi inte alla i vår grupp på en gång! För dom trodde att vi skulle samlas på ett annat ställe än där vi var!
 
 
Ni förtår väl nu att det kan ha blivigt lite tokigt för mig och Stina? ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: