Min dag!

Hej! Först innan jag börjar skriver vill jag bara säga förlåt! Förlåt, förlåt, förlåt! Jag har ju inte bloggat på väldigt länge nu! Och det är därför jag vill säga förlåt! Men det är så svårt att hinna nu när skolan har börjat igen!
 
VARNING: VAR BERÄDD PÅ EN VÄLDIGT LÅNG OCH KANSKE TRÅKIG TEXT!
 
Jag tänkte ju berätta om min dag idag! Så jag börjar helt enkelt ända från när jag vaknade...
Det började med att jag vaknade (som sagt). Sen satt jag på mig lite kläder (vit och svart randig tröja, ett par ljusblåa jeans :D). Sen gick jag och tog en snabb dusch. Eller jag duschade egentligen bara håret. För det var smutsigt. Efter det gick jag och åt lite frukost, det blev lite hallon yoghurt och flingor. Sen borstade jag tänderna och håret. Och sen väntade jag vid datorn på att Emma skulle komma så vi kunde gå till skolan.
 
 
 
När vi kom till skolan hade ganska många redan kommit. Men jag tror inte vi var sist! Men då satt jag och pratade med några kompisar medans jag väntade på att vi skulle börja.Första lektionen var Svenska. Eller jag tror det! Läraren typ bara pratade lite grann! Men sen efter det gick vi och satt på oss kläderna för vi skulle åka och bada. Vi behövde, som tur var, inte gå till badet. Utan vi fick åka buss! Det var skönt! Men på badet fick jag ta det lite lungt. För jag har varit sjuk och jag har typ fort farande lite hosta och liiite, MEN BARA LITE, ont i halsen. När vi hade badat klart och satt på oss kläderna så var vi tvungen att gå en bit, ganska lång bit, till busshållplatsen. Men jag ska inte klaga, vi fick ju i alla fall åka buss!
 
 
När vi kom fram till skolan var det lunch. Det var ganska äcklig lunch. Jag vet inte riktigt vad det var! Men sen efter lunchen var det en matte lektion. Vi hade en vikarie, för vår riktiga mattelärare var.... hmm... Jag vet inte riktigt vart han var nån stans! Men han var i alla fall nån annan stans just då! Sen när den lektionen var slut hade vi en liten rast och efter den var det svenska. På svenska lektionen skulle vi fortsätta skriva en faktatext om djur. Jag har valt djuret igelkott! :P Jag vet inte varför. Men jag gillar helt enkelt igelkottar. Vi fick jobba med datorerna den lektionen. Det är jäättemycket skönare än att skriva för hand (enligt mig)!
 
 
 
Sen när skolan var slut var jag med Emma. Vi fikade, satt vid datorn o.s.v... Sen gick jag hem från Emma för jag skulle äta. Vi åt ris och lax. Efter jag hade ätit gick jag in på mitt rum och gjorde läxor. Vi ska kunna lite om ett land. Det här veckan är den Danmark.
 
 
 
Det var typ hela min dag idag!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: