Tokig :P

Hej! Jag är ganska TOKIG! :) Som ni kanske såg i förra inlägget ;) Men jag ville bara berätta det och visa två små bilder :)
 
 
 
Föresten, vill bara berätta att det bara har varit en helt vanlig dag idag på skolan. Och att det bara är 6 SKOLDAGAR KVAR!
 Apa

? :)

 Skolavslutningskläder

Hej! Jag tänkte lägga upp en video där jag visar mina skolavslutningskläder. Men jag vill inte riktigt visa dom helt innan det är skolavslutning! Så jag gjorde en video där jag visar kläderna. MEN, jag har den i svartvitt så man ser inte vilka färger det är och den är lixom... lite... snabb ;)

 

 

 
Snart sommarlov!

Hej! Som ni vet har ju jag ett papper som jag räknar ner skoldagarna på. Alltså tills det blir sommarlov! Och nu är det verkligen inte många skoldagar kvar innan det är sommarlov! Såhär ser lappen ut nu... :)
 Mamma! :)

Hej! I det här inlägget vill jag bara berätta hur underbar min mamma är :) Hon är den bästa mamman som finns! ;) Så det här inlägget är bara till dig ♥ Hoppas du ser det här mamma och....
 
 
GRATTIS PÅ MORS DAG!
 Stockholm!

Hej! Förlåt för att jag inte bloggade nåt igår :( Men det var ju för att jag var i Stockholm! :D Jag åkte dit med mamma och vi var där hela dan! Så jag hann inte göra nåt inlägg :( Men det hände en liten kul grej... hehehe... Jag vet inte hur jag ska förklara det. Men jag försöker. Vi missade tåget! :P För mamma hade läst att tåget skulle gå 08.23. Så när vi nästan var där var klockan 08.05. Men sen läste mamma på biljetten... och där stog det att tåget skulle gå 08.03! Så vi typ sprang allt vad vi kunde dit till tåget! Men det hade redan gått! Men nu kanske ni undrar hur vi kom till Stockholm! För tåget hade ju gått! Men jag sa att jag var där hela dan... Joo... det var för att mamma såg sin bästa kompis syster stå där vid tågstationen. Så då frågade hon vart hon skulle och när det tåget skulle komma och lite sånt. Och då sa hon att det skulle gå till Stockholm och att det tåget kom just då! Så då gick vi på det tåget och skyndade oss till en som jobbade där och sa typ nåt sånt här "Hej, asså jag har missat mitt tåg och jag undrade om jag kunde hoppa på det här istället. Då sa han att det var okej. Men vi var tvungen att stå upp eller sitta på några platser som ingen satt på. Det fanns ett ställe där man kunde sitta och äta frukost på. Men man fick bara sitta där när man åt frukost! Så mamma köpte en kopp te och jag fick typ coca cola :) Sen varje gång nån som jobbade där kom började vi dricka :D Så att vi fick sitta där :P hehe... Vi var lite busiga men vad gör man inte för att komma till Stockholm och köpa massa kläder :D
Sen när vi skulle hem trodde vi inte att vi kunde komma hem heller! För dom sa typ att dom var tvungen att starta om tåget och att dom fick se om det startades o.s.v... Men eftersom att vi hade haft sånn tur tidigare på dan så kändes det inte som att det inte skulle starta! Och jag hade helt rätt :P För det startades! Men vi blev lite försenade :( Men det gör inte så mycket!
Vi hade verkligen tur... För det tåget vi åkte dit med hade blivigt försenat. Det skulle ha åkt typ en halv timme innan vi kom dit! Så om det inte hade blivit försenat hade vi inte kommit till Stockholm! :PMassooor av bilder!

Hej! Jag tänkte bara göra ett inlägg där jag lägger upp massor av bilder och till varje bild skriver jag en liten förklaring :)
 
 
 
 
Det här är några bilder sen när jag var i fjällen och var längst upp på toppen!
Jättefina färgglada pennor! :D (i färg ordning) Det är Plix pennor... :D
 
Min jättefina mustasch ring :)
Här kommer några bilder av mina kusiners hundvalpar! Det var när dom var jätte små och jättesöta! <3
 
 
 
Här kommer några bilder från när jag och mamma gick ut med min mormor och morfars hund, Buster :) Jag vet att jag redan har visat några sånna bilder tidigare på bloggen. Men dom här har jag inte visat! :P
 
Han drog så hårt här så jag kunde luta mig bakåt!
Här kom en liten häst med också...
 
 
 
 Ledsen ;(

Hej! Jag är ledsen för att jag inte har bloggat så mycket på sistone! Men jag har inte kännt att jag har haft nåt att blogga om. Mitt liv har inte varit så intressant, så det var inte så kul att skriva om det :D Egentligen har jag ingen annledning att göra ett inlägg nu heller! För jag har inget att skriva. Eller joo.... det har jag ju! Jag skriver ju om att jag inte har nåt att blogga om. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Jag måste fortsätta plugga :( Hatar det! :( Men det finns inget att göra åt det!

Men idag kanske jag ska göra en av mina kompisars header. Jag har lovat att gjort en till henne. Men det har typ aldrig blivit av! Så jag ska försöka att i alla fall börja med den idag!
 
Men nu är det bara 9 SKOLDAGAR kvar! Sen är det sommarlov! Alltså då räknar jag inte med helger eller när vi är ledig. Det är torsdag imorgon och det är EN DAG. Sen är jag ledig på fredag så den dagen räknas inte (jag ska vara ledig då för att mamma och jag ska till Stockholm och shoppa skolavslutningskläder och lite sommarkläder). Men sen efter helgen är det en hel vecka till med skolan, alltså 5 dagar. Så då är det sammanlagt 6 dagar. Sen är det en till helg... och efter den är det sista veckan! Då går vi bara måndag, tisdag och sen torsdag. För vi är ledig onsdag och sen på fredag är det SKOLAVSLUTNING! Såååå sköönt! :P Jag har till och med räknat ner tills skolavslutningen på ett papper... (:D)
 
Dom dagarna som det är kryss på har ju såklart varit. Men där jag har hoppat över en dag och sen gjort ett kryss i rutan där efter, det är den dagen jag ska till Stockholm. Så då går jag ju inte i skolan. Och jag skrev ju att det bara va 9 skoldagar kvar, men här står det att det är 10! Men det är för att jag räknade med skolavslutningen på pappret men inte när jag skrev det här uppe :)
 
 
(Jag fick mer att skriva om en vad jag trodde i början av inlägget...)Pyssel

Hejsan! Igår var jag lite på pyssel humör :) Så jag fick en idé att jag skulle pimpa upp en vanlig ram lite grann :D Hehe... Den vart ganska söt tycker jag! För det är en söt liten hello kity på den nu :P
 
FÖRE:
 
EFTER:
 
 Redigerade öga :D

Hejsan! Nu har jag redigerat ett öga lite i Gimp :) Ville bara visa resultatet :D
 
FÖRE:

EFTER:

REGNBÅGSFÄRGAT! :DJAAA!

Hej! Som ni kanske såg i tidigare inlägget kom jag inte på nåt att blogga om. Men nu har jag funderat lite och kommit på vad jag ska skriva om! (Det var därför jag skrev "JAAA" i rubriken, för jag vart glad att jag kom på nåt) Men det jag tänkte skriva om var egentligen inget! För jag ska bara lägga upp bilder :) Och det jag ska lägga upp bilder på är sen lite tidigare i veckan när jag var men Buster (min mormor och morfars hund). Mamma och jag gick ut och gick lite med han. Men precis när vi hade kommit ut började det regna! Hehe :P Men här kommer bilderna :)
 
Haha.... På bilden här nedanför fick jag en liten konstig min! xD Jag blinkade när mamma knäppte kortet :P
 
 
 Ähh...

Ähh... Hej! Jag vet ine vad jag ska skriva. Och jag kom inte på vad jag skulle ha som rubrik. Men jag vill göra ett inlägg! ähh... Men vad ska det handla om... JAG FÅR GÖRA ETT NYTT INLÄGG SEN NÄR JAG VET VAD JAG SKA SKRIVA!Svängiga låtar!

LÅTARNA ÄR.....Gimp hjälp

 

Om det är nåt du inte förstår kan du kommentera och fråga! :)
Leker med YouCam

Hej! Jaa, precis som rubriken lyder ;) Jag sitter och leker lite med ett program som heter YouCam. Man kan se rolig ut! :P Haha... Det är svårt att förklara! Men jag tänkte lägga ut lite bilder på mig från det programmet :)
 
På bilden nedan vart jag lite sur för att jag har en sån dålig webbkamera... (:D)
 
Ser ut som en apa här...
 
Hehe... Jag är med på en bio :D
 Ny design!

Hejsan! Som ni kanske har sett har jag gjort en ny design! Det var ju ett tag sen men jag har aldrig gjort ett inlägg om det. Och jag skulle jättegärna vilja veta vad ni tycker! Så SKRIV KOMMENTARER VETTJA :D OCH BERÄTTA VAD NI TYCKER! MEN BARA OM NI VILL! xD Det här är den nya headern!
 DAGENS VILL HA!

Dagens vill ha är en...
PS: bilden vart väldigt liten xD
För er som inte ser/vet vad det är så kan jag säga att det är en godis maskin. Fast med en sånn där klo som tar upp grejer! Så man kan säga att det är en klo-godis-maskin! :PSista dagen! :D

Heej! Ja nu är det äntligen sista dagen på skolan! :P Eller... nja... inte precis... Men det är sista dagen innan vi har prao, lov två dagar och sen helg! :D Så det är sista SKOLdagen på den här veckan :) Sååå... Skönt. Och efter skolan ska jag va med Plix! Kan nåt bli bättre? :D Hehe.... Vi kanske gör en video då och det kanske blir den bästa hittills ;) Men nu måste jag göra mig redo för skolan så TJINGELING!Bilder med Plix! :)

Hej! Igår var jag med Plix och då knäppte vi lite bilder när vi hoppade studsmatta (som vanligt). Så jag tänkte visa dom...
 
Ojj, hehe... Det blev bara två :)DRICK DEN!

 Blogghjälp...? Gimphjälp...?

Hejsan! Jag har ju tidigare gjort en "blogghjälp" och en "gimphjälp". Och jag undrade om ni tycker att det var bra att jag gjorde sånna? Alltså ska jag göra fler eller ska jag helt och hållet sluta med dom? Och om ni tycker att jag ska fortsätta med dom. Vad ska det då handla om? SÅ SICKA KOMMENTARER! SÄG VAD NI VILL VETA! ELLER SÄG OM NI INTE VILL VETA NÅT! :D
 Tjabba Tjena Hallå!

Hej! Nu ska jag göra ett sånt där "vanligt" inlägg :) Alltså jag ska bara berätta lite om vad jag har gjort idag och vad jag gör just nu! ;) Så....
 
 
 
I morse vaknade jag och gjorde mig i ordning precis som vanligt. Och sen var det skola och bara lite tråkiga lektioner. Men sen på slutet av dan såg vi på en film istället för att jobba! :) Så det var lite kul! Sen gick jag hem från skolan med en tjej som heter Julia. Hon är ganska ny på vår skola. Hon började för nån vecka sen :) Och hon bor precis bredvid mig! :P
 
Sen när jag kom hem gick jag och mamma på NewYorker. Men jag hittade inget speciellt som jag ville ha! Men jag gick på kappahl och köpte en ny bekini. DEN VAR ROSA! :D Och sen nu när vi har kommit hem bakar mamma lite, och jag sitter i samma rum och sitter vid datorn. Jag funderar på en ny bloggdesign :) IGEN! Men det är så roligt att göra sånna tycker jag! :P Men i alla fall ska jag fortsätta grubbla lite på min design.... Så Tjo Hej! ;)Dagens vill ha! :D

Ähh.... det är typ... muffis... former... :)Pinsamt!

Hejsan! Jag tänkte berätta om igår... när det hände en jättepinsam grej med mig!
 
Jag var på träningen. Den hade typ precis tagit slut. Men på slutet brukar vi alltid stå och typ hålla upp armarna och sträcka på oss... Och då ville typ vår lärare klia sig på näsan. Men hon kunde ju inte det för hon hållde upp armarna. Men då sa hon typ "AKUT KLI" och kliade jättemycket på näsan. Och jag tyckte det såg jätteroligt ut och det är typ min humor :D Så då skrattade jag lixom så typ alla hörde. Och ingen annan tyckte det var kul! Så alla stirrade på mig som om jag var jättekonstig! Ååååå, det var sååå pinsamt!Redigerade en bild.... mycket....

Jajamen, jag redigerade en bild på mitt öga... Ganska mycket faktiskt.... Såhär blev den...
FÖRE:
EFTER:

Hehehe....Nytt skal!

YEEEY!Förut hade jag köpt ett nytt skal. Och det kom idag! :D Det var jättegulligt, enligt mig! :) Såhär ser det ut...


 

Hår mascara!

Hej! Igår så var jag och köpte hår macara! :) Men jag hade jättesvårt att välja färg! Jag ville ha brunt typ, rosa, mörkblått o.s.v... Men tillslut så valde jag en och det blev den här...
 
Jag testade att sätta på lite igår. Och jag sov med det inatt. Men det försvann ju lite när jag sov, så jag har fyllt på lite nu! Jag har inte gjort slingor med den. Utan jag satt mest på topparna! Såhär blev det...
 
 
 
Jajamensan! ;)
 
 
Men nu ska jag i alla fall snart till skolan, buhhuu....Gimp hjälp

Hej! Som kanske ni vet så fixar jag mina bilder ganska mycket. Och det programet jag gör det i heter Gimp. Jag tycker det är jättebra :) Och jag tänkte börja med en grej som heter Gimp hjälp :) Så jag kommer alltså göra lika dant som jag gjorde med det där Blogghjälp :) Så jag kommer göra lite blandat :) Ibland Blogghjälp och ibland Gimp hjälp :) Men i alla fall, här kommer Gimp hjälpen:

 

Före:

Efter:

 

 
Mä Mä Mä Mä M......
Hello Kitty klocka! :)

Hejsan! Nu har jag varit hos mina kusiner. Jag var och hälsade på min söta kusin Stina :) Och såklart hundvalpen Sally :) Jag knäppte lite bilder på Stina som jag kanske ska lägga upp sen :) Men i alla fall ville jag bara ge min lilla Hello Kitty klocka lite uppmärksamhet (för jag tycker den är så söt). Så här kommer den :)Städat! :)

Hejsan! Nu har jag precis städat. Och när man städar måste man ju ha ett hemligt vapen, så..............
 
Jag hade ju städat lite också...

 

Hehe....Hoppar i Onefis (stavning?) :D

Hej! Nu är jag med Plix. Vi har precis hoppat studsmatta i Onefis :D Det var lite blött på studsmattan och det regnade lite också! Men du vet, vi hoppar ju i alla väder ;)
Jag, alltså Zuki... :)
Plix...
Jag...
 ÄHH....

Hejsan Svejsan På Dejsan, Tjolla Hoppsan Sa! :D JAG HAR FÅTT HJÄRNSLÄPP! JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA! Som ni kanske såg i rubriken, så kommer jag inte på nånting! Men jag ska försöka! Nee, det går inte....! Jag får blogga mer sen!
 
 
KLART SLUT!Koooooort inlääääg....

Hejsan! Som ni kanske vet, om ni har läst rubriken, kommer det här bli ett kort inlägg! För jag ska lixom till skolan vilken sekund som helst! :P Så jag ville bara säga godmorgon! :) Och hoppas ni har sovit gott! Det har inte jag :D Hehe... Jag vaknade vid 6 nån gång och kunde inte somna. Så jag är gaanska trött nuu......
 
 
Hur har ni sovit inatt? :) ♥Min dröm är att....
Utflykt med familjen... typ :)

Hej! Nu har jag kommit hem från ett ställe där vi hade typ som en liten utflykt med familjen. Jag säger TYP för att t.ex Kevin (min bror) följde inte med, och då blir det ju inte med hela familjen :) Och det var inte riktigt en uflykt, utan vi åt typ bara mat där på nåt mysigt ställe :) Men jag knäppte lite bilder :)
 
Muuuuuuums! DOM VAR HUR GODA SOM HELST! ;)
 
 
 
 
Haha! Mina converse (stavning?) är för små så jag fick ont i fötterna, så då fick jag sitta på pappas axlar...