Ledsen ;(

Hej! Jag är ledsen för att jag inte har bloggat så mycket på sistone! Men jag har inte kännt att jag har haft nåt att blogga om. Mitt liv har inte varit så intressant, så det var inte så kul att skriva om det :D Egentligen har jag ingen annledning att göra ett inlägg nu heller! För jag har inget att skriva. Eller joo.... det har jag ju! Jag skriver ju om att jag inte har nåt att blogga om. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Jag måste fortsätta plugga :( Hatar det! :( Men det finns inget att göra åt det!

Men idag kanske jag ska göra en av mina kompisars header. Jag har lovat att gjort en till henne. Men det har typ aldrig blivit av! Så jag ska försöka att i alla fall börja med den idag!
 
Men nu är det bara 9 SKOLDAGAR kvar! Sen är det sommarlov! Alltså då räknar jag inte med helger eller när vi är ledig. Det är torsdag imorgon och det är EN DAG. Sen är jag ledig på fredag så den dagen räknas inte (jag ska vara ledig då för att mamma och jag ska till Stockholm och shoppa skolavslutningskläder och lite sommarkläder). Men sen efter helgen är det en hel vecka till med skolan, alltså 5 dagar. Så då är det sammanlagt 6 dagar. Sen är det en till helg... och efter den är det sista veckan! Då går vi bara måndag, tisdag och sen torsdag. För vi är ledig onsdag och sen på fredag är det SKOLAVSLUTNING! Såååå sköönt! :P Jag har till och med räknat ner tills skolavslutningen på ett papper... (:D)
 
Dom dagarna som det är kryss på har ju såklart varit. Men där jag har hoppat över en dag och sen gjort ett kryss i rutan där efter, det är den dagen jag ska till Stockholm. Så då går jag ju inte i skolan. Och jag skrev ju att det bara va 9 skoldagar kvar, men här står det att det är 10! Men det är för att jag räknade med skolavslutningen på pappret men inte när jag skrev det här uppe :)
 
 
(Jag fick mer att skriva om en vad jag trodde i början av inlägget...)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: