SLUTA SKRÄMMA MIG.

Asså, herregud vad jag är lättskrämd! Jag har nyss sett ett avsnitt av Pretty Little Liars och jag håller på att typ dö eller nåt! Jag blir typ rädd för allting. Jag har suttit och hållit i mammas hand i hela avsnittet! OCH JAG TYP SVETTAS SOM EN GRIS. Jag är en liten fegis som inte har sett en enda skräckfilm i hela mitt liv.. Jag tror PLL är det läskigaste jag har sett.. ASSÅ USCH, varför utsätter jag mig själv för detta? Och varför såg jag detta avsnittet på kvällen?! Då är det ju mörkt och läskigt. UHUUHHH... jag kommer inte kunna sova inatt.
 
 
 
 
 


Mikkis

Sv: Tack, detsamma! :)
Har nyss börjat se på PLL och är på avsnitt 8 säsong 1. Är helt fast, det är ju så galet bra!

Carro - en emo/scene bloggerska

Haha har aldrig sett PLL, kanske får göra det ;)
Sv; Tack så jätte mycket ^^ Kramisar Carro

Adriana Aroose

jag visste inte att PLL var läskig? har aldrig sett dem men funderar på att göra det :)

POOS

Visst är det läskigt?! :)
Men det är enligt mig typ världens bästa serier!! Så spännande och det händer saker hela tiden och man får tänka till lite själv. Sånt gillar jag! :)

Adriana Aroose

sv: då ska jag ta och göra det :)

Malin

Sv: Jo hon är duktig :D

Linnea

Super fin blogg med jätte fina bilder! Skulle verkligen uppskatta ifall du kikade in en snabbis på min blogg och kanske slängde in en kommentar ifall du har tid såklart! Kram!

www.linneanicell.blogg.se

Lotta

Sv: Tack så jättemycket, glad jag blir :) Och vilket avsnitt är det du har sett som är så läskigt?? Jag har precis börjat kolla på det och har inte tyckt det varit läskigt än :)

Svar: Jag kollade på säsong fyra avsnitt 10 tror jag :P Och jag blir typ rädd för allt så de är nog inte så läskigt egentligen! :D
Emelie Berg

Julia ;DD

ÅÅ herregud va fin heder du har!!! <3♥

VilmaLindberg

Bra blogg du har och sjukt fin! Kolla gärna in min, ha det bra. :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: