Peppparkakshuset

Helloo. Tänkte visa pepparkakshuset som jag och Alexandra gjorde (för typ 5000 år sedan). Det blev rosa och fint c: 
 
Här är deeet 
 
 Bilder från julafton

(Okej, jag ljög. 5 bilder från julafton och 1 bild från när vi klädde granen ^^)I'm a unicorn

Hellööö. Igår var det julafton, och jag glömde säga god jul till er ju!! Jag får helt enkelt göra det i efterskott nu då. Gooood juuuuuul!! ^^
 
I alla fall så var en av julklapparna jag fick igår en kigurumi från deennna siida. Och jag fick exakt den jag ville, YÄÄY.
 
Here it iiis  ↓
(Förlåt för dessa bilder ovanför. Ville nästan inte lägga upp dom, men enhörningen förtjände att visas tycke ja! :'D )
 Flätoor

JAG ÄR TILLBAKA! 
Jag har ju typ inte bloggat på en halv evighet men nuu göör jag deeet. Fasst jag är bara tillbaka i ett litet tag. Under detta inlägg.. För sen ska jag fortsätta vara lat och inte skriva inlägg.
 
Nej men jag har hållit på med en liten hemlig grej medans jag inte har bloggat. Och jag tänkte avslöja den nu.
Jag håller på att göra en till blogg.. MEN JAG SKA INTE TA BORT DEN HÄR SÅ SLUTA INTE LÄSA DEN!!
 
Men nu ska vi gå över till det rubriken säger, "Flätoor". Jaa. Idag har jag flätor. Okej, HAHAH vad meningslöst inlägg men jag tyckte ni borde få veta att jag har fätor lixxoom..
*Så fin pose*
 Är med och tävlar på epicfaiil.se

 
 Hellöö.. Tänkte bara kika in och säga att ni borde gå in på Moas blogg. Hon har en jättebra tävling där man kan vinna ett par valfria leggings, hur bra?! Så gå in där nu och va med i tävlingen!!
 
 har ingen bra idé till en rubrik

 (Okej, det här blev ett väldigt meningslöst, jag tog den första bilden jag hittade och la upp den på bloggen baaahhh.. Hahah :'D)önskelista

Häj igen. Jag hade tänkt att visa min önskelista... (FÖR DET ÄR JU TYP JULAFTON SNART JUU!) men jag typ visste inte riktigt vad jag skulle visa.. så här kommer 3 saker jag vill ha i alla fall.. Tror inte man kan kalla det här en önskelista men ajjjaaaa.... ↓
 space inspooo

 Idag + creepy cat

Hällööö.. Nu var det väl typ en oändlighet sen jag bloggade. Jag ursäktar mig och bla bla bla... Men nu behöver vi inte prata om de juu..
 
Nu är jag med Alex den andra som ska sova hos mig inatt (om hon inte är olydig för då får hon sova på ute på gräsmattan, som inte är en gräsmatta längre. För DET SNÖÖAR juu! MOHAHAHAHAH)
 

Jag och Alexandra hade ialla fall tänkt att ha typ en "blogginläggstävling". Vi ska göra så många inlägg som möjligt på ungefär 2 timmar. Så nuuu köör vii... Jag ska vinnaaaananaa!!! >:D
 
Lite random bild på min fina (fina= super läskiga, helt störda, galning) katt ↓Hej hej december

woow <3