Två födelsedags bilder

Godmorgon! Kom nyss på att jag inte hade visat nån bild från min födelsedag. Så jag tänkte att jag kunde göra ett inlägg och visa några bilder.. Det är bara det att jag hade typ bara två bilder, haha. 
 
Här får ni i alla fall se dom två bilderna som jag hade :'D
 
 
 
 
 
 
 
 Smile :D

 
 
 
 
 
 
 Kattsand spade

Hej, jag heter Emelie och jag vet inte vad jag ska göra för inlägg (haha, va fult :')).
 

Nej, men det stämmer!
Jag har inga blogg idéer alls! Och jag sa typ för 100.000.00000000000.0000.0.00 år sedan att jag höll på med en ny bloggdesign. Och jag gör det fortfarande, grunderna är klara men jag har ju ingen bra idé till en header!!  Så det kommer nog ta ett tag till innan de kommer upp på bloggen.
 
I alla fall så var det inte det jag tänkte snacka om i detta inlägg! Utan (eftersom att jag iiinte har nå blogg idéer) jag tänkte visa min fina kattsand spade som jag köpde igår! Det fanns bara en kvar av den jag köpte (MOHAHAH, för er som också ville ha den)
 
 
Ps: Det är jättesvårt att säga "kattsands spade" snabbt, flera gånger i rad" TESTA!! :D
 
 
 
 

 Dageen

Heej allihopa! Eller ska jag säga, ¡Hola a todos! (spanska proffset som skriver här)
 
Idag har jag varit med Alexandra. Vi har gjort lite olika saker, fotat, varit på birsta och varit med Stevie (:D:D:D<3<3<3<33:D:D:D) . Jag kommer aldrig få nog av den katten alltså...
 
 
 
 
 
 
 Ska satsa på en modell karriär

 
 
 
 Bra dag idag!

Heej! Nu var det ett tag sen igen! Jag har haft fult upp med att längta till idag! För idag fyller jag år! Jajamen, nu är man tonåring :)
Jag har haft en väldigt bra dag hittills och jag fick saken jag önskade mig mest! En kamera, YEEY :D 
Så nu kommer jag kunna ta massa fina bilder och lägga ut på bloggen :)
 
Och juste! Glömde nästan bort att säga att jag har fått en ny bästa vän! Så heej då Alexandra och Jessica, Stevie har ersatt er! 
 
 
 
 
 
 Några dagar kvar nu bara!

Kan ni fatta att det bara är 2 och 3 dagar kvar till två helt underbara saker!!! :D:D:D:D
 
 
 
 
 
 
 
 Asså platåskor, så fina :'D

 
 
 
 16-09-2013

Haaj allihopa, idag är det bara 5 dagar kvar tills jag fyller år! Det känns som att jag nyss fyllde år ju! Och ännu bättre, det är bara 4 dagar kvar tills katten anländer! Det är så mycket jag längtar till just nu. T.ex. Pretty Little Liars, det kommer ju ett nytt avsnitt snart och det är så spännande så jag döör!


Haha, så ful bild :''D
Katt handlat

Helluu! Jag tror inte att jag har berättat i bloggen att jag ska få en katt? Om jag redan har berättat det, har jag väldigt dåligt minne, och då får ni höra det igen! 
 
Vi kommer få den på fredag (JAG LÄNGTAR MYCKETETTT!!! :D:D:D), så idag var vi och köpte lite nödvändiga saker. Som mat, leksaker, halsband, typ en säng och en katt toalett (kattlåda).
 
Har ni tänkt på att katterna aldrig torkar sig efter dom har varit på toa... Dom måste vara ganska så ofräscha i rumpan efter ett tag... Elelelerr??
 
 
Här är några av sakerna vi köpte..
 
 
 
 
Dator nördigaa

Godkväääll. Jag sitter och bloggar med Alexandra. Vi är rätt så nördiga så vi siter med varsinn dator när det är meningen att vi ska umgås. (lite mamma varning där) 
 
Vi ska snart se en film tror jag, om vi inte fastar med datorn ;)
 
 
Här kommer en väldigt vacker bild på oss i den underbara natten.. (Lägg märke till trollet i bakgrunden)
 
 
 
 
 
 Otursdagen

Tjena mittbena! Visste ni att det var fredag den trettonde idag? I fall att ni inte visste det är det bästa att ni ser det här inlägget för man kan bli allvarligt skadad idag!!
 
Jag har hittills inte gjort illa mig men jag har haf en dålig dag. T.ex att bilden på skolan blev instäld. Jätte tråkigt ju! :'( 
 
Har ni haft otur idag?
 
 
Visste ni att det händer 7% mindre olyckor på fredag den trettonde? Det är antagligen för att alla är så försiktiga!
 
 
 Saant..

 
 
 
 Läxorna tar över världen

Vet ni vad jag tror? Jag tror att några läxböcker från skolan har hypnotiserat lärarna i skolan så vi ska få mer läxor. För då, tillslut, så kommer alla ha massa läxor, och då när läxorna är tillräckligt många kommer dom att ersätta människorna och ta över världen..
 
 
 
De jag ville få ut med det här inlägget var att säga att jag har mycket läxor! Lite meningslöst inlägg kanske.. Men jag har ju inget att blogga om! :3
 
 
 
 
 Tipsar om suuuperbra låtar

Hej! Det var ett tag sen jag bloggade nu, men det är lite svårt att gå i skolan samtidigt som man ska blogga. Jag tycker att om man har en blogg borde man få stanna hemma från skolan! ;)
 

Jag tänkte iallafall visa er min kära Spotify lista. Det är några av mina favoritlåtar jag har just nu. Jag vet att jag har gjort ett likadant inlägg förut. Men det var för ett tag sen och då hade jag inte samma låtar. Jag byter typ favoritlåtar hela tiden! FÖRUTOM MED MOVES LIKE JAGGERRR!!
 
 
Vissa av låtarna har min broder lagt till på listan. Det är dom som det typ bara är massa konstiga ljud i!!
 
 
 
 
 En timme för tidigt!

Godmorgon! :) Vill ni veta en rolig grej? Jag tänker berätta även om ni vill eller inte. Jag gick till skolan kl. 8.26 för jag trodde vi började 8.40. Men det visade sig att jag började 9.40 så jag kom hit en timme för tidigt! :D
 
Som tur var så var det i alla fall en Alva här som kunde hålla mig sällskap :) så jag är inte helt själv ;P
 
 
 
 
 
 September

En dag försenat men aja..
 
 
Nu är det tydligen september (HUR GÅR TIDEN SÅ FORT?!? HUHEEHU)  Det händer iaf en rolig grej i september.. Joo det va såhär, att i Septemer för snart 13 år sedan kom en liten galning till världen och, snart 13, år senare började hon blogga på denna blogg.
 
(för er som är mindre smarta, jag medade att jag fyller år i september)
 
 
 
 
 
 
 
 
 Skönheten och odjuret

Goookvääll.
 
Jag sitter instängd på mitt rum och planerar lite ondskefulla planer (muhuhuh). Nee, det gör jag faktiskt inte just nu! Utan jag sitter och ritar på en bild till skolan. På bildlektionen ska vi typ göra en "bildmapp" där vi har alla saker vi har gjort. På denna bildmapp får man rita vad man vill (TJOHO!!!!) bara man skriver namn och klass. Och jag hade tänkt att rita ännu en disney prinsessa! :D Såååå den här gången blev det Belle i skönheten och odjuret :)
 
 
 
 
 
 
 Drar till mormor

Jaop,  nu sitter jag i bilen påväg till mormor och morfar. De betyder att jag får kakor... (MOHAHAHAH)