Mina favoritlåtar

Eftersom att jag har pluggat färdigt för kvällen, kände jag att jag hade tid att göra ännu ett inlägg idag! Jag tänkte bara dela med mig av min superbra musiksmak till er (och med er menar jag egentligen min mamma och de typ 3 andra personerna som läser min blogg). Jag tänkte iaf sprida vidare mina top 10 favoritlåtar som jag har just nu så fler kan börja älska dem lika mycket som jag gör!
 
Vissa av låtarna är flera år gamla medans vissa är väldigt nya↓
(jag älskar typ alla Two Door Cinema Club's låtar, de är absolut mitt favoritband just nu)Plugg

Nu har jag inte bloggat på väldigt länge igen, hela 17 dagar har det gått. Men nu har skolan börjat på riktigt, hela förra veckan hade jag prov och massa läxor, den här veckan har jag också massa läxor. Så skolan tar över tiden då jag egentligen skulle vilja blogga.  
 
Nu tar jag mig iaf tiden att skriva ett litet inlägg. Det här är det jag håller på med just nu ↓ Plugar spanska och lyssnar på bra musik på Spotify. 
 Hårkritor

Heej!
För ett tag sen var jag på Birsta för att slösa bort lite av mina julklappspengar. Då var jag inne på Vero Moda och där hittade jag hårkritor. Jag har sett såna förut men jag har aldrig testat, så jag valde att köpa en där. Jag köpte en rosa, men det fanns också blå, lila och svart. Jag blev ganska förvånad över hur bra den va! Jag trodde att färgen skulle försvinna på en gång under dagen, men den höll sig kvar även efter jag hade duschat! Och jag kunde också locka håret när jag hade på det. Så jag är väldigt nöjd med det köpet :)På tåget

Hallåå, gott nytt år ju! 

Jag har inte bloggat sen julafton, så jag tänkte att det var på tiden att jag skrev ett inlägg. Just nu sitter jag på tåget hem från Åre, vi åkte dit i tisdags. Resan dit gick mycket sämre än vad den är nu. Jag tillbringade de 4 timmar jag satt på tåget i försök att inte kräkas. Jag klarade det, men jag kräktes istället direkt när vi klev av. Jag kan bli riktigt åksjuk ibland, men nu verkar det gå bra.
 
I Åre firade vi alltså nyårsafton, vi åt och såg fyrverkerier som vanligt. Första timmarna på 2015 var jag rätt så ledsen. Eftersom att jag saknade min katt så mycket, hahah.. Han var ju helt ensam hemma när massa fyrverkerier smällde! Men nu är det bara ca 1 timme kvar tills jag får träffa honom :)
 
dålig mobilkamera bild från tåget↑