30/6-17

Just nu sitter jag i stugan, ute i solen. Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Skulle ha jobbat men fick ju sjukanmäla mig pga räkorna.. Det har varit väldigt fint väder idag iaf. Vi åkte till stugan direkt efter mamma och pappa hade slutat jobba. Sen vi kom hit har jag bara suttit ute i solen och lyssnat på musik. Inte så händelserik dag men ändå mysig.
 29/6-17

Jaa, idag har varit kul. Vaknade upp vid 8, smått illamående. Bara någon timme senare hade jag spytt (och skitit) ur mig ca halva min kroppsvikt. 
 
Jag hade bästa planerna för idag. Jag skulle gå ut o springa på morgonen, köpa hem någon god lunch från coop, sitta ute på balkongen i solen och äta och sen cykla ner till jobbet vid klockan två. Men neej, jag spenderade hela dagen med att promenera från sängen till badrummet, tillbaka till sängen och sen badrummet igen... Har inte fått i mig nå mer än vindruvor och vatten. Dessutom var jag tvungen att jag skala varenda vindruva för var rädd att skalet skulle skava i halsen när jag spydde upp dem. Samt tänkte jag att om man skalar dem kanske man inte får i sig lika mycket gift? I alla fall, mamma kollade bäst före datumet på räkorna som jag hade ätit till lunch igår. Det stod 8 juni. Vilket var för 20 dagar sen. Så förmodligen var det bara matförgiftning. 
 
Jag vill bara avsluta detta inlägg med att kärleksfullt tacka Willys för att ni inte har förmågan att kolla bäst före datumet på era räkor och för at ni fick mig att slösa en hel lovdag (med fint väder dessutom) på att sitta instängd på toan och spy så mycket så jag fick Stevie att bli rädd o springa o gömma sig. Tack <3
 
Eftersom jag inte tog några bilder idag är här bara några gamla instagrambilder.
 28/6-17

Nu är jag här igen då. Två år senare.
 
2015 publicerade jag ett inlägg varje dag under hela sommaren, 2016 var jag helt inaktiv, men nu idag, 28 juni 2017 (stevies födelsedag) kände jag bara ett extremt bloggsug? Aa jag vet inte, det här kanske blir det ända inlägget jag gör i sommar, eller så kommer jag blogga i år efter detta, oklart i nuläget, men jag kände mig bara taggad på att skriva och redigera lite bilder igen. Så aa. 
 
Sen jag blogga senast har det hänt en del. Jag har gått ur nian, sökt in på gymnasie, börjat på skvadern, natur, hittat en del nya vänner, gått ur 1an (med skitbra betyg om man får säga det själv) och nu är det äntligen sommar. Hittills på sommarn har jag bla. börja jobbat på hamnkiosken. Mitt första riktiga jobb kan man väl säga. Det är väl ok i guess. Lite oklart ibland bara. Oklart är förresten ett ord som jag har börjat uppskatta allt mer under tiden jag har varit borta. Men ja, förutom hamnkiosken har jag också varit i stockholm med några kompisar från klassen, Vanessa, Anna och Eric. Vi var på grönan och shoppade på Mall of Scandinavia. Utöver det har jag väl varit med Julia en del och hängt lite i stugan. Aa juste, vi har köpt en stuga också?
 
Vet inte varför jag känner att jag måste "uppdatera" bloggen om vad som har hänt i mitt liv, för jag har bara en läsare och det är jag själv. Men jag tänker att om jag som 45 åring hittar denna blogg, kan det vara bra att ha skrivit lite sån här basic info om mitt liv liksom så jag fattar vad jag höll på med typ? Om det verkar logiskt. Oklart.
 
Bra med lite bilder också för att fylla ut inlägget.