29/6-17

Jaa, idag har varit kul. Vaknade upp vid 8, smått illamående. Bara någon timme senare hade jag spytt (och skitit) ur mig ca halva min kroppsvikt. 
 
Jag hade bästa planerna för idag. Jag skulle gå ut o springa på morgonen, köpa hem någon god lunch från coop, sitta ute på balkongen i solen och äta och sen cykla ner till jobbet vid klockan två. Men neej, jag spenderade hela dagen med att promenera från sängen till badrummet, tillbaka till sängen och sen badrummet igen... Har inte fått i mig nå mer än vindruvor och vatten. Dessutom var jag tvungen att jag skala varenda vindruva för var rädd att skalet skulle skava i halsen när jag spydde upp dem. Samt tänkte jag att om man skalar dem kanske man inte får i sig lika mycket gift? I alla fall, mamma kollade bäst före datumet på räkorna som jag hade ätit till lunch igår. Det stod 8 juni. Vilket var för 20 dagar sen. Så förmodligen var det bara matförgiftning. 
 
Jag vill bara avsluta detta inlägg med att kärleksfullt tacka Willys för att ni inte har förmågan att kolla bäst före datumet på era räkor och för at ni fick mig att slösa en hel lovdag (med fint väder dessutom) på att sitta instängd på toan och spy så mycket så jag fick Stevie att bli rädd o springa o gömma sig. Tack <3
 
Eftersom jag inte tog några bilder idag är här bara några gamla instagrambilder.
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: