28/6-17

Nu är jag här igen då. Två år senare.
 
2015 publicerade jag ett inlägg varje dag under hela sommaren, 2016 var jag helt inaktiv, men nu idag, 28 juni 2017 (stevies födelsedag) kände jag bara ett extremt bloggsug? Aa jag vet inte, det här kanske blir det ända inlägget jag gör i sommar, eller så kommer jag blogga i år efter detta, oklart i nuläget, men jag kände mig bara taggad på att skriva och redigera lite bilder igen. Så aa. 
 
Sen jag blogga senast har det hänt en del. Jag har gått ur nian, sökt in på gymnasie, börjat på skvadern, natur, hittat en del nya vänner, gått ur 1an (med skitbra betyg om man får säga det själv) och nu är det äntligen sommar. Hittills på sommarn har jag bla. börja jobbat på hamnkiosken. Mitt första riktiga jobb kan man väl säga. Det är väl ok i guess. Lite oklart ibland bara. Oklart är förresten ett ord som jag har börjat uppskatta allt mer under tiden jag har varit borta. Men ja, förutom hamnkiosken har jag också varit i stockholm med några kompisar från klassen, Vanessa, Anna och Eric. Vi var på grönan och shoppade på Mall of Scandinavia. Utöver det har jag väl varit med Julia en del och hängt lite i stugan. Aa juste, vi har köpt en stuga också?
 
Vet inte varför jag känner att jag måste "uppdatera" bloggen om vad som har hänt i mitt liv, för jag har bara en läsare och det är jag själv. Men jag tänker att om jag som 45 åring hittar denna blogg, kan det vara bra att ha skrivit lite sån här basic info om mitt liv liksom så jag fattar vad jag höll på med typ? Om det verkar logiskt. Oklart.
 
Bra med lite bilder också för att fylla ut inlägget.
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: